När det är mycket på gång och livspusslet är svårt att få ihop, då tycker jag själv att det alltid är maten som blir lidande. Då är det alltid bra att antingen plocka fram något man gjort storkok på och fryst in. Eller så tar man och lagar en salsicciapasta som är både en snabb och lättlagad rätt. Mycket smak på liten tid. Häpp!
Salsicciapasta
4 personer
Ingredienser
- 300 g salsicciakorv, rå
- 1 gul lök
- 1 skvätt vitt vin eller matlagningsvin
- 3 dl grädde
- persilja, hackad
Gör så här
- Hacka löken fint och skär korven i bitar. (Om du vill kan du först ta bort korvfjälstret innan du skär korven men det är inte nödvändigt.)
- Stek korv och lök i en stekpanna.
- Häll på vinet och grädden och låt det koka några minuter, strö över lite persilja och servera med nykokt pasta.
julia
såg jättegott ut 🙂
Från sött till salt
Tack! Det är väldigt mycket och goda smaker med få ingredienser och klart på mindre än 30 minuter. 🙂
Amanda
Vad smidigt och gott det där verkade 🙂
Från sött till salt
Tack! Ja den går på fem röda. 🙂
inredningsvis.se
WOW det ser UNDERBART gott ut:) din blogg gör att jag vill laga mat hela tiden haha.
Kolla in länken nedan...ett läckert recept jag bifogat som ingen får missa:)
Ha en härlig vecka:)
LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion
Från sött till salt
Tack för de snälla orden. 🙂 Ja Västerbottenspaj är verkligen gott. Ha en bra vecka du också.