I går tipsade jag om dessa balsamicomarinerade morotslantar och sockerärter, i dag bjuder jag på själva huvudrätten. Röd fisk med potatis. Det låter kanske inte så märkvärdigt men gott är det och snabbt går det. När "hell hour" träder in då är det snabba rätter som gäller.
Röd fisk med potatis och balsamicomarinerade grönsaker
4 personer
Ingredienser
- 600 g torskfilé
- flingsalt och nymalen svartpeppar
- smör till formen
- 2,5 dl grädde
- 1,5 dl aivar relish
- 1,5 dl finhackad persilja
- 1,5 dl riven parmesanost
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°C.
- Skär fisken i bitar. Salta och peppra fiskbitarna och lägg dem i en smord ugnsfast form.
- Vispa ihop grädde och aivar relish. Blanda ner persiljan och häll blandningen över fisken.
- Strö över osten och gratinera i ugnen i ca 20 minuter.
- Servera med kokt potatis och balsamicomarinerade grönsaker.
Recept: Monika Ahlberg
Lämna gärna ett svar