Denna chicken thai pasta är väldigt enkel och snabb att laga så den är perfekt när tiden är knapp. Kycklingen lägger man i marinad på morgonen för att bara steka ihop på kvällen när man kommer hem. Väldigt smidigt, eller hur?
Chicken thai pasta
4 portioner
Ingredienser
- 400 g kycklingfilé
- 3 dl grädde
Ingredienser – Marinad
- 2 msk olivolja
- 4 msk stark chilisås
- 1 tsk soja
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 2 tsk mald ingefära
Gör så här
- Strimla kycklingen.
- Blanda alla ingredienser till marinaden, lägg i kycklingen i minst 2 timmar i kylskåp.
- Stek kycklingen tillsammans med marinaden i en stekpanna tills köttet är genomstekt.
- Tillsätt grädden och låt det koka ihop.
- Garnera med persilja och servera med pasta.
Monika
Mums, måste testa imorgon !
Från sött till salt
Ja gör det. Få ingredienser och vill man lägga till något extra går ju det med. 😉