I kväll sällar vi oss till alla familjer där ute som har taco-fredag och till efterrätt blir det grillad ananas med vaniljglass. Man får alltid plats med efterrätt, eller hur?
Grillad ananas
Ingredienser
- 1 ananas
- råsocker
- vaniljglass
Gör så här
- Skär bort skalet på anansen och den lite träiga stocken i mitten. (Har du en ananasskärare så går det i ett nafs.)
- Hetta upp en stek- eller grillpanna. Strö över lite socker och stek ananasringarna några minuter på varje sida.
- Servera ljumna med en kula vaniljglass.
annelie_ua / blomsterochbakverk säger
Kan själv är ändå en rätt charmig ålder 😉 Ser ut som en grymt god dessert det där! Fin helg till dig.
Från sött till salt säger
Haha, jo. Dock är hon envis som synden och rätt ilsk just nu så det vill till att andas några extra tag och försöka prata lugnt och pedagogiskt. Inte lätt alla gånger. 😀 Om någon timma ska vi på jakt efter en loppis-docka och jag är glad att solen skiner från en nästan klarblå himmel. Hoppas du får en fin helg du med. 🙂
Kram Ulrica
Ann Sofi Matsafari säger
Läckert:) Woho!
Från sött till salt säger
Tack! 🙂