Denna kycklingwok var något jag slängde ihop på en höft sådär. Lite knapriga grönsaker och nötter, lite kokos och så kyckling. Svårare än så behöver det inte vara. Ta vad du har hemma i kylskåpet och du får en finfin middag till hela familjen på nolltid.
4 personer
400 g kyckling
1 röd paprika
1 purjolök
sockerärtor
400 g kokosmjölk
fisksås
sambal oelek
cashewnötter
äggnudlar
salt och peppar
Strimla grönsakerna och woka snabbt i en wok- eller stekpanna. Ta upp ur pannan och lägg åt sidan.
Stek nötterna lite snabbt tills de fått färg, ta upp och lägg åt sidan.
Stek kycklingen, salta och peppra lite. Häll på all kokosmjölk, fisksås och sambal oelek efter smak. Låt koka någon minut.
Lägg i grönsakerna och nötterna och bara låt bli varmt.
Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg i nudlarna i grytan och rör om så att det blandas.
Fia
Det där lät/såg riktigt gott ut!
Från sött till salt
Tack! Det var det också. Och så himla snabbt och lätt att göra. 🙂