Dessa små krustader brukar jag ofta göra om jag ska bjuda på plockmat. Om man inte vill kosta på sig lite rökt anka så kan man ta vanlig rökt skinka i stället. Använd gärna en spritspåse för att få ner fyllningen i krustaderna så blir det minimalt med kladd. Lätt som en plätt. Fyllningen blir godare om den får stå tlll sig lite i kylskåpet. Det gör även att crème fraichen stelnar till lite efter att man rört runt den med övriga ingredienser.
små krustader
rökt ankbröst eller rökt skinka
päron
crème fraiche
färsk timjan
smör
Smält lite smör och pensla insidan av varje krustad. Detta för att dom ska hålla sig krispiga lite längre när man har fyllt dom.
Finhacka rökt ankbröst eller skinka och päron. Blanda med crème fraiche, salta och peppra.
Fyll en spritspåse och spritsa ner fyllningen i krustaderna och toppa med lite färsk timjan.
Lämna gärna ett svar