Här har jag gjort några chokladcake pops på kärleksmumsen jag gjort tidigare. Då tog jag undan lite kaka innan jag bredde på glasyren för att mixa ner till dessa små munsbitar. Du kan ta vilket chokladkakerecept du vill.
Chokladcake pops
chokladsockerkaka
philadelphiaost
mörk choklad
strössel
Mixa kakan i en matberedare och tillsätt philadelphiaosten lite i taget (så det inte blir för mycket) och kör till en fast smet, den ska gå att forma utan en massa kladd.
Rulla till små bollar eller forma till vad du vill och tryck ner en liten pinne i varje som du fäster med lite smält choklad. Låt stelta i kylskåpet i ca 30 minuter.
Smält chokladen till dekoren i mikron eller över vattenbad. Doppa varje klubba i chokladen och strö lite strössel över. Tryck ner klubban i lite frigolit eller oasis och låt stelna i kylskåpet.
Lämna gärna ett svar